• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Ansambluri rezidentiale anunturi imobiliare disponibile la 17.01.2019 18:11

NorthSide Park

Bucuresti, zona Baneasa
Tip imobil Vanzare Inchiriere
Apartament 2 camere81000 EUR-
Apartament 3 camere138000 EUR-

Nou Ansamblu in Militari

Bucuresti, zona Militari
Tip imobil Vanzare Inchiriere
Apartament 3 camere68000 EUR-
Apartament 2 camere57000 EUR-

Lake House Residence

Bucuresti, zona Crangasi

Imobil nou cu acces direct catre Lacul Morii, localizat in sectorul 6, la 300m de McDonalds/BDT/Ford/Petrom, dotat cu parcare subterana si extraterana, spatiu commercial la parter. Acces facil la mijloacele de transport in comun. Baia este complet utilata cu cazi sau cabine de dus cu..

EST Rezidential 6

Bucuresti, zona Titan

EST Rezidential este locul unde puteti spune ca sunteti ACASA. Apartamentele sunt finalizate, putand astfel sa va mutati imediat. Principiile ce au stat la baza acestui proiect sunt imbunatatite in continuare, tinandu-se cont de aceleasi lucruri simple, dar importante si..

Vegas Residence

Popesti leordeni, jud. Ilfov

Alte detalii: Vegas Residence Sos Oltenitei - Direct de la dezvoltator Va prezentam un proiect nou situat in Sos. Oltenitei (Zona Metropolitana de sud) ,bloc cu un regim de inaltime Parter+5 nivele,avand 47 de unitati locative,blocul dispune de lift hidraulic, finisaje de calitate,locuri de..

Duplex

Barnova, jud. Iasi

Duplex suprafata totala utila 280 mp teren 840 mp, constructie 2015 Timplarie veka tripan lambriu exter lemn , împrejmuit , racordat la gaz , apa, electricitate, se preda la cheie cu baile utilate. Fiecare corp este compus din: parter - bucatarie, sufrag, baie, debara cu cam..

Borhanci

Cluj napoca, jud. Cluj

Se ofera spre vânzare apartamente de 38,52 si 65 mp la stadiul de semifinisat în bloc P+4E fiind 4 apartamente pe nivel cu garaje la demisol si parcari împrejurul constructiei si lift. Constructia este finalizata în proportie de 90%,apartamentele se pot vedea oricând.

Complex LIDER inchiriaza boxe(spatii) pentru depozite angro, service auto, spalatorie, vulcanizare,coletarie, dezmembrari, etc... Sunt de inchiriat 8 boxe, 84 m.p. fie care. Poate fii vanduta intreaga cladirea(672 mp, parcade betonata 5000 mp) Parcare betonata in fata, paza 24/7. Utilat..

Imobiliar Confort Residence

Bucuresti, zona Titan

Imobilele din cadrul complexului Imobiliar Confort au structura D+P+4 etaje, avand in componenta lor garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Locurile de parcare sunt prevazute pe platforma exterioara a imobilelor. Locurile de parcare se pot achizitiona doar de catre..

Vacaresti Delta View Residence

Bucuresti, zona Berceni

Vacaresti Delta View Residence, unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare din sudul Capitalei, este amplasat intr-o zona linistita, cu vedere catre asa-numita Delta Vacaresti, dar in acelasi timp la doar 600 m de statia de metrou si centrul comercial Sun Plaza, cu acces rapid catre centrul..

Carol Park Apartments

Bucuresti, zona Tineretului

Amplasat la la doar 1,4 km de Piata Unirii, intre Parcul Carol si Parcul Tineretului, Carol Park Apartments este alegerea perfecta pentru cei care nu doresc sa faca nici un compromise in alegerea locuintei. Imobilul va avea un regim de inaltime 2S+P+3E+4R si va include 29 de apartamente cu 2 si 3..

Ilioara Apartments

Bucuresti, zona Dristor

Ilioara Apartments, cel mai nou proiect rezidential din zona Dristor-Nicolae Grigorescu, este amplasat pe Aleea Eprubetei, nr 21-23, la doar 300 m de statia de metrou Nicolae Grigorescu, aproape de unul dintre cele mai mari si frumoase parcuri din Bucuresti, Parcul IOR-Titan. slide_ia3 Constructia..