• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Toalete Ecologice

VANZARI / INCHIRIERI TOALETE ECOLOGICE

Cu siguranta v-ati intrebat, nu de putine ori, ce tip de toaleta ecologica se potriveste nevoilor dumneavoastra sau care este diferenta dintre o toaleta ecologica vidanjabila si o toaleta ecologica racordabila. Dat fiind faptul ca dorim sa va ajutam in procesul de identificare a toaletei ecologice de care aveti nevoie, am creat pentru dvs., o descriere cat mai usor de inteles, a modelelor de toalete ecologice existente pe piata, dupa cum urmeaza:

Toaleta ecologica vidanjabila – este independenta de retelele de apa curenta si de canalizare, fiind dotata cu bazin colector de aproximativ 200 L, in care se colecteaza fecalele umane. Toaletele ecologice vidanjabile sunt foarte usor de manipulat, de intretinut si de igienizat. Practic, un singur om poate manipula toaleta ecologica vidanjabila in orice locatie, fara ajutorul unor mijloace de ridicat speciale, aceasta neavand o greutate mai mare de 70 KG. Igienizarea / vidanjarea / curatarea acestui tip de toaleta ecologica vidanjabila, se realizeaza cu ajutorul unui utilaj special fabricat pentru a putea realiza astfel de operatiuni, numit vidanja. Cele mai multe vidanje, sunt dotate cu furtun de aspiratie, destul de lung, pentru a putea vidanja toaleta ecologica, aflata si la distante mai mari de utilaj, sau amplasata in locuri care nu permit accesul autospecialei. In general, vidanjele sunt dotate si cu aparat pentru spalat la presiune inalta, de tipul celor folosite de spalatoriile auto, pentru a putea igieniza si curata bazinul colector aflat in interiorul oricarui w.c. ecologic. Toate aceste toalete ecologice, sunt dotate cu inchizatoare interioara de tip liber / ocupat (afisaj exterior verde / rosu)

Toaleta ecologica racordabila - este acel tip de toaleta ecologica, care necesita racordarea la reteaua de apa si la reteaua de canalizare, fie aceasta fosa septica /  (mini) statie de epurare sau reteaua publica. Toaletele ecologice racordabile, sunt dotate standard cu vas w.c. tip englezesc, asemanator cu cel pe care fiecare dintre noi il avem acasa, capac w.c. din material plastic, rezervor de apa pentru vasul w.c., lavoar, baterie de apa calda / rece, oglinda, suport prosop, polita din material plastic, suport pentru hartie igienica, cat si cu instalatie electrica compusa din doza de legatura, intrerupator si lampa. Toate aceste toalete ecologice, sunt dotate cu inchizatoare interioara de tip liber / ocupat (afisaj exterior verde / rosu). Daca intentionati sa achizitionati acest tip de w.c. racordabil, trebuie sa va asigurati, ca aveti acces la o sursa de apa curenta la care sa fie conectata bateria de apa rece / calda, cat si la o retea de canalizare publica sau privata, la care sa se poate conecta scurgerea lavoarului si evacuarea laterala a vasului w.c.. Puteti opta pentru inlocuirea vasului w.c. standard de tip englezesc, cu un vas w.c. turcesc. Intre cele doua tipuri de vase w.c., exista diferente destul de mari. De exemplu, acele vase w.c. de tip turcesc, sunt mai usor de curatat si igienizat decat cele englezesti, dar si gradul de comfort in pozitia sezut, este cu mult mai scazut. Toaletele ecologice racordabile, se echipeaza de obicei cu vase w.c. de tip turcesc, atunci cand traficul de utilizatori este foarte mare, pentru o mai buna igiena.

Toaleta ecologica pentru persoane cu dizabilitati / handicap - poate fi de doua feluri, toaleta ecologica pentru persoane cu dizabilitati / handicap vidanjabila sau racordabila. In ambele cazuri, dotarile standard a acestei toalete ecologice, sunt identice cu cele ale toaletelor ecologice vidanjabile, sau racordabile. In plus fata de modelele standard de toalete ecologice racordabile sau vidanjabile, toaletele ecologice pentru persoane cu dizabilitati / handicap, dispun de bare de sustinere, special concepute, pentru a oferi toata siguranta si confortul de care are nevoie o persoana cu handicap / dizabilitati, pentru a folosi cabina wc. In plus fata de aceste dotari, dimensiunile acestui wc ecologic pentru persoane cu dizabilitati / handicap, sunt cu mult mai mari, permitand utilizatorului sa se roteasca la 360 de grade stand in scaunul cu rotile.

Pentru a cere o oferta de pret pentru TOALETE ECOLOGICE, asteptam mesajul dumneavoastra.

Date de contact
Scrieti-ne un mesaj de contact