• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Evaluarea Cladirilor si a bunurilor mobile

In situatia in care aveti nevoie de expertizarea unei locuinte, trebuie sa aveti in vedere o serie de prevederi legale, printre care si OG nr. 2/2000 privind organizarea activitatii de expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara si Codul de Procedura Civila.

Exista o serie de criterii de evaluare atat a apartamentelor situate in blocuri, cat si a celorlalte tipuri de imobile.

EVALUAREA APARTAMENTELOR SITUATE IN BLOCURI :

Aceasta metoda de evaluare porneste de la prevederile Decretului-Lege nr. 61/1990, ale Legii nr. 85/1992 modificata de Legea nr. 76/1994, precum si de la prevederile Decretului nr. 93/1977. Preturile locuintelor se determina luand in considerare: numarul de camere, suprafata utila, regimul de inaltime, gradul seismic al zonei, modalitatea de incalzire utilizata, existenta unei boxe sau a unui garaj, gradul de uzura in functie de vechimea imobilului, amplasarea locuintei in cadrul localitatii (inclusiv apropierea de scoli, piete, mijloace de transport in comun), existenta eventualelor finisaje si imbunatatiri.

EVALUAREA IMOBILELOR TIP CASE, VILE SAU ALTELE :

Evaluarile pentru aceste locuinte se fac pornindu-se de la prevederile Decretului nr. 256/1984 si ale Decretului nr. 93/1977 si se refera la locuinta/imobil tip casa de locuit, vila etc. Preturile acestor locuinte se determina luand in considerare: tipul constructiv in functie de structura de rezistenta si materialele folosite, suprafata utila, regimul de inaltime, modalitatea de incalzire utilizata, existenta si starea instalatiilor electrice si sanitare, gradul de uzura in functie de vechimea imobilului, existenta eventualelor finisaje si imbunatatiri, existenta anexelor-categorie, materialele din care sunt construite acestea, vechimea.

Pentru a cere o oferta de pret Evaluari Imobiliare , asteptam mesajul dumneavoastra sau ne puteti contacta direct la numarul :

Ing. Mihail Tacu - 0724018063 ; 0744652876

Date de contact
Scrieti-ne un mesaj de contact