• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Servicii de top oferite de noi si colaboratorii nostri

 

 

 

Aceasta sectiune de Servicii de top este o sectiune noua in domeniul imobiliarelor, care cuprinde servicii specifice acestei ramuri.
Serviciile de top includ servicii oferite de noi si de colaboratorii nostri, care prin vasta si indelungata lor experienta, vor asigura finalizarea cu succes a proiectelor dumneavoastra.

 

Astfel oferim servicii de:

  • Administrare imobile
  • Operare si intretinere tehnica imobile, rezidentiale,spatii de birouri
  • Consultanta Imobiliara de specialitate
  • Consultanta Juridica
  • Consultanta tehnica in Constructii si Instalatii
  • Pentru locuinte: servicii de specialitate - Proiectare, Constructii, Amenajari, Renovari, Reparatii, Receptie la terminarea lucrarilor, Urmarirea functionarii in exploatarea imobilelor

 

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de noi, click AICI

 

Dragi prieteni colaboratori,

 

Vrem sa va facem cunoscut ca a fost lansat un site cu totul nou :

Se numeste : www.imobiliaremag.ro

 

Cine suntem?

Suntem un site in care se regasesc un numar de anunturi imobiliare.

Dar nu doar atat!

Oferim prin intermediul platformei ceea ce piata de profil asteapta de mult; O gama completa de servicii conexe in domeniul imobiliar si anume TOT ce are nevoie partenerul nostru in demersul de a deveni un proprietar mandru.

 

Cei interesati pot obtine:

Un pachet complet de informatii in care sa fie evidentiate Servicii privind:

  • Construirea unui imobil/achizitionarea unui apartament pana la atingerea confortului dorit de proprietari (documente necesare, amenajari interioare/exterioare, achizitionarea mobilei, aparatura electrocasnica)
  • Preluarea unei cladiri si administrarea acesteia, operarea, intretinerea, managementul tehnic si financiar, expertize de specialitate, consiliere privind consumurile energetice si alte utilitati.

Toate sub acelasi nume: imobiliaremag.ro

 

Ce ne propunem?

Fiind un site de specialitate, ne propunem sa dezvoltam cunostiintele clientilor nostri atat cu ajutorul descrierilor postate pe site, cat mai ales prin intermediul serviciilor oferite de echipele si partenerii imobiliaremag.ro.

 

De ce IMOBILIAREMAG.RO ?

Suntem aici ca sa oferim clientilor nostri, mai mult decat anunturile prezentate si anume toate serviciile necesare unui client in legatura cu necesitatile proprietatii sale.

 

Va propunem prin aceasta scrisoare o oferta de colaborare constand in postarea de anunturi pe site-ul nostru si utilizarea serviciilor propuse de noi.

Asadar, va invitam pe www.imobiliaremag.ro.

Asteptam oportunitatea unei viitoare colaborari la [email protected],.ro sau [email protected].

 

Cu stima,

Echipa WWW.IMOBILIAREMAG.RO