• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Un nou cartier se contureaza in sectorul 5 al Capitalei

Un nou cartier se contureaza in sectorul 5 al Capitalei

Cartierul bucurestean Rahova a devenit locul de dezvoltare al unuia dintre cele mai ample proiecte imobiliare pentru clientii cu asteptari mari, dar bugete de criza. Numarul mare al clientilor interesati a determinat dezvoltatorul sa inceapa cea de-a cincea faza a proiectului Dream Residence, care este gandit ca un cartier all inclusive, din care nu trebuie sa pleci decat pentru a ajunge la serviciu.

Cartierul Rahova, aflat in sectorul 5 din Bucuresti, a devenit „acasa” pentru zeci de familii care au ales sa se mute in Dream Residence. Cartierul a fost construit dupa planurile dezvoltatorului, dar ascultand nevoile clientilor. Tocmai de aceea, fiecare etapa a adus cu sine imbunatatiri care le folosesc atat vechilor cat si viitorilor locatari.

Pentru ca multi dintre clientii nostri sunt familii cu copii, am proiectat blocurile in jurul unor spatii verzi, amenajate si cu locuri de joaca. Tot pentru confortul locatarilor, in ansamblu vor exista terase, un restaurant, o farmacie, un coafor, o banca si alte facilitati care sunt in permanenta extindere, in functie de nevoile clientilor nostri. In total, in acest moment, avem insumat 1.200 mp de spatii comerciale, au declarat pentru IMOPEDIA.ro oficialii Dream Residence.

De asemenea, pentru ca una dintre marile probleme la bloc este locul de parcare, dezvoltatorii au facut planul ansamblului in asa fel incat sa fie suficient loc pentru toata lumea. Locurile de parcare supraterane sunt garantate de achizitia locuintei, dar exista si posibilitatea parcarii subterane, care este contra-cost.

Parcarile subterane sunt alese in special de cei care vor sa isi stie masina protejata. De altfel, siguranta este unul dintre cuvintele cheie in jurul caruia se dezvolta ansamblul. Accesul in complex este atent monitorizat. Exista bariere si echipe de paza care asigura siguranta locatarilor 24/7, continua oficialii Dream Residence.

Dream Residence aduce noi reperere de valoare, pentru cei care cauta calitate la un pret decent. In ansamblu se gasesc apartamente cu una, doua sau trei camere. Faza cinci a proiectului incepe luna aceasta si face parte dintr-un plan de 15 blocuri, care vor insuma 700 de apartamente.

 

Sursa: www.money.ro