• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Un italian investeste in statiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol

Un italian investeste in statiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol

 

Pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta a fost publicat memoriul proiectului „Amenajare imobil parter cu 2 etaje şi etaj 3 partial (maximum 50% din etajul curent) cu functiunea de alimentatie publica si cazare, investiţie realizată de SC SFA Network SRL“. Imobilul urmeaza a fi amplasat în statiunea Mamaia, lot R1+12, pe malul lacului Siutghiol, vizavi de Hotel Dorna. Investitorul este SC SFA Network SRL, cu sediul in municipiul Constanta, bulevardul Tomis nr. 101.

Terenul pe care urmeaza sa fie realizata investitia este in administrarea RAEDPP, SC SFA Network SRL avand drept de construire, conform contractului de asociere nr. 1567/2003 si actului aditional nr. 421/2013. Cu o suprafata de 400 mp, terenul are urmatoarele vecinatati: la sud - teren CL Constanta, la nord - teren CL Constanta, la vest - teren CL Constanta, la est - teren CL Constanta si cheu Lac Siutghiol. Proiectul propune supraetajarea imobilului existent cu doua etaje si, partial, cu al treilea. Constructia va avea urmatoarele functii: la parter, vor fi situate un restaurant, bar, casa scarii, lift, spatii de acces, grupuri sanitare, spatii anexe, la etajele 1, 2 şi 3, se vor afla mai multe camere, bai si balcoane. Structura de rezistenta este alcatuita din fundatii continue din beton armat (existente), structura din cadre de beton armat cu inchideri din zidarie de BCA, planseu din beton armat monolit peste parter si peste etaje, acoperis tip terasa circulabila si necirculabila.

Despre investitor

SFA NETWORK SRL a fost infiintata in anul 2012 si are sediul social in municipiul Constanta, pe strada Mircea cel Batran. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral varsat, fiind compus din 20 de parti sociale, valoare uneia fiind de 10 lei. Asociat unic si administrator al societatii este Airo Francesco, nascut in anul 1979, in Agrigento, Italia. Activitatea principala a societatii, conform codificarii CAEN, este intitulata „hoteluri si alte facilitati de cazare similare“. Potrivit bilantului pentru anul 2012, societatea a avut un profit brut de 573 de lei, din care a achitat datorii tot de 573 de lei.

Sursa: http://www.ziuaconstanta.ro/