• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

SE CAUTA CONSULTANT PENTRU STRATEGIA ENERGETICA A ROMANIEI

SE CAUTA CONSULTANT PENTRU STRATEGIA ENERGETICA A ROMANIEI

Pana in seara zilei de 4 iulie pot depune oferte firmele interesate sa presteze servicii de consultanta de specialitate privind modelarea si analiza cantitativa a datelor, in vederea elaborarii Strategiei Energetice a Romaniei 2016 – 2030, cu perspectiva anului 2050.

Ministerul Energiei a scos la licitatie contractul pentru astfel de servicii, cu o valoare estimata de peste 1,5 milioane lei.

Ministerul cauta firme care pot demonstra experienta similara prin lista principalelor servicii prestate in ultimii trei ani, din care sa rezulte ca a prestat servicii de elaborare de studii macroeconomice privind scenarii energetice pe termen mediu si lung la nivel national si/sau UE.

Serviciile pe care Ministerul Energiei si-a propus sa le contracteze urmeaza sa fie realizate pe parcursul a cinci luni.

Potrivit minutei unei intalniri intre oficialii Ministerului Energiei si specialistii din domeniu, privind elaborarea Strategiei Energetice a Romaniei 2016-2030 cu perspectiva anului 2050, minuta postata pe site-ul minsiterului, Romania nu este necompetitiva din perspectiva preturilor, ci mai degraba din cauza reglementarilor interne.

Intreaga strategie energetica va fi finalizata in toamna acestui an.

Sursa : www.arenaconstruct.ro