• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Proiectul Rezidenţial Premium Regie

Proiectul Rezidenţial Premium Regie

Refugiul de relaxare din centrul vieţii active

Premium te aşteapta acasă! Nu oriunde, ci în centrul vieţii active a Capitalei. Nu oricum, ci într-o comunitate cu stil. Locuința ta dă startul unui nou concept urban în care excelenţa este cladită de la fundaţie. Am redefinit termenul "clasă". Am creat “Economic Business Class”, pentru că faci parte din elită. 

Premium s-a gândit la toate nevoile tale şi a conceput cele mai diverse tipuri de apartamente!

Locuințele dispun de terase spaţioase şi grădini private, iar vederea este plăcută. De aici, din balconul tău, vei putea privi râul Dâmboviţa sau parcul Universităţii Politehnica, vederea nefiind obstrucţionată de clădiri înalte. Alegerea îţi aparţine!

Am creat pentru tine o oază de linişte chiar în oraş. Te afli la doar un pas distanţă de orice punct de interes, fie că te găbeşti la serviciu, că vrei sa-l duci pe cel mic la şcoală, fie că mergi la cumpărături sau vrei sa ieşi la o plimbare.

Poţi pleca de acasă cu maşina personală sau cu orice mijloc de transport în comun, pentru că ne-am aşezat strategic, ca tu să ai libertate de mişcare de care ai nevoie.

Grădina ta de la bloc

Fiecare metru pătrat a fost conceput pentru a-ţi oferi experienţa vieţii fericite. Designuri moderne și dotări de top au fost îmbinate intr-un stil prietenos, confortabil și convenabil. Fiecare apartament a fost conceput diferit, am creat o multitudine de configuraţii, potrivite stilului tău de viață. Dacă alegi un apartament la parter, poţi avea propria ta grădină unde te vei relaxa în intimitatea familiei, cu beneficiile cheltuielilor unei locuinţe la bloc. Vei fi mândru să primeşti oaspeţi!

Apartamente cu vedere aleasă

Dacă alegi un apartament la etaj, vei putea privi capitala din terase spaţioase şi elegante. Îţi oferim garanţia decorului Premium: ochii tăi se vor relaxa într-un cadru atent decupat din peisajul bucureştean. Pe perioadă nedeterminată! Premium Regie este un ansamblu înalt într-o zonă de case. Şi aşa va rămâne!

Utilitate, eficienţă şi calitate Premium

Am dorit să-ţi oferim confort la puterea a treia. Eşti într-un ambient unic, în care fiecare detaliu a fost gândit bidimensional, în funcţie de design şi utilitate, iar compartimentările sunt eficiente, aşa cum ți-ai dorit. Finisajele şi instalaţiile sunt produse de companii europene de top. Confort şi calitate, la cheie!
Locuinţele Premium îşi păstrează valoarea în timp, pentru că am construit cu simţ de răspundere. Am ales calitatea celor mai bune dotări, la standarde europene, am ales designul care dăinuie în timp.

Modalităţi de plată flexibile

Pentru că am pus “Economic” în clasa “Business”, îţi permiţi să fii Premium. Te susţinem în tot ce doreşti să întreprinzi, deci suntem deschişi şi flexibili când vine vorba de modalităţi de plată. Îţi oferim, de asemenea, consultanţa de care ai nevoie.

În picioare la cutremure. Chiar şi la cele din imobiliare

Te simţi confortabil cu alegerea făcută, chiar dacă locuieşti într-un oraş cu risc seismic ridicat, pentru că Premium rezistă la cutremure.Premium stă în picioare chiar şi la seisme de peste 8 grade Richter. Tot în picioare va sta în caz de cutremure pe...piaţa imobiliară. Ne-am gândit la toate! O locuinţă înseamnă, poate, munca ta de-o viaţă. De aceea, îţi oferim garanţia Premium. Aceea că ai făcut alegerea inteligentă!

Eşti în familia Premium. Eşti în siguranţă

Când faci parte din familia Premium, toţi vecinii îţi sunt prieteni. Vă întâlniţi la plimbare, pentru ca v-am creat un spaţiu ideal pentru relaxare în grădina amenajată în faţa imobilului. Vei fi sigur că nu vei avea musafiri nepoftiţi, Premium Regie a proiectat o recepţie pe unde doar cei invitaţi pot trece.

Prezentare Dezvoltator

Conlux Development, dezvoltatorul ansamblurilor rezidenţiale Premium, este o firmă cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul construcţiilor şi dezvoltărilor imobiliare. Misiunea companiei este aceea de a construi imobile şi apartamente care să garanteze o viaţă liniştită şi confortabilă.

În spatele Conlux Development se află experienţa şi profesionalismul dezvoltatorilor complexului rezidenţial Green Arcades (complex rezidenţial care cuprinde 10 vile în Herăstrău), al blocurilor de apartamente construite în apropierea Satului Francez (Cotruş 59, Virgil Madgearu 22, Danielopol 34) şi al blocurilor din zona pădurea Băneasa, Bd. Apicultorilor nr. 10, 12, 38A, 56, 70, sos. Gh.I. Siseşti 225C.

“Suntem adepţii structurilor rezistente şi al finisajelor de calitate. Folosirea celor mai bune materiale şi respectarea termenelor de predare ne-au adus reputaţia unui dezvoltator a cărui principală preocupare este satisfacţia clienţilor. Clădirile noastre sunt gândite în aşa fel încât ele să poată exista independent, fără taxe de management, putând fi gestionate uşor de către asociaţiile de proprietarii”, au declarat dezvoltatorii Premium.

 

 

Dotări si facilități

 • Structura clădirilor este de calitate superioară, pe cadre de beton, cu radier general, rezistente chiar şi la seisme de peste 8 grade Richter.
 • În cazul teraselor şi balcoanelor au fost folosite hidroizolaţii durabile, iar pentru pereţii subsolurilor s-au utilizat hidroizolaţii traditionale.
 • Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.
 • Compartimentările interioare sunt realizate din BCA (Ytong) şi sunt tencuite. 
 • Finisajele şi dotările sunt de calitate: granit pe holuri, balustrade de aluminiu eloxat, lift Schindler de 9 persoane.
 • Rampele de acces în parcarea subterană sunt moderne, au funcţie de degivrare, iar usile de garaj sunt marca Hormann.
 • Fiecare intrare in bloc este prevazuta cu interfon si loby de dimensiuni generoase.
 • Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie, marca Buderus, iar contorul de gaze este montat în exterior, pe balconul care aparţine părţilor comune.
 • Înregistrarea consumului pentru utilităţi - curent electric, apă şi gaze - se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte.
 • Designul exterior este modern, din placaj ceramic, combinat cu tencuială acrilică şi balustrade din aluminiu şi sticlă.
 • Glafurile exterioare sunt din aluminiu, vopsite în camp electrostatic (Helopal).
 • Ţevile instalaţiilor de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru.
 • Instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală şi pe tavan, sub plafon de rigips, din conductor de cupru.

Prezentarea apartamentelor

 • Garsoniere

Garsonierele Premium reprezintă alegerea practică, soluţia avantajoasă cu maxim de utlitate şi cheltuieli reduse.

Fiecare garsonieră dispune de o centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior. Înregistrarea consumului pentru utilităţi se face separat, în cazul fiecărui apartament, pentru curent electric, apa şi gaze.

Instalaţiile de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru, iar instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală. Compartimentările interioare sunt făcute exclusiv din BCA şi sunt tencuite.

Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.

Vederea este atent decupată din peisajul bucureştean, vederea nefiind obstrucţionată de clădiri înalte.

Garsonierele sunt predate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie, obiecte sanitare, uşi de interior şi de exterior, calorifere, instalaţii electrice, ferestre PVC cu geamuri termopan.

-Două camere

Premium Regie oferă 14 tipuri de apartamente cu 2 camere, în funcţie de nevoile tale! Alegerea îţi aparţine!

Cu suprafeţe totale cuprinse între 53,6 mp şi 127,1 mp, apartamentele cu 2 camere sunt dispuse de la parter până la etajul 7.

Apartamentele dispun de terase şi grădini private cu suprafeţe de 4,70 şi 53,8 mp, vederea nefiind obstrucţionată de clădiri înalte.


Apartamentele sunt concepute în configuraţii practice, eficiente şi dispun de designuri moderne. Dotări de top au fost îmbinate intr-un stil prietenos, confortabil și convenabil.

Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior. Înregistrarea consumului pentru utilităţi se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte, pentru curent electric, apă şi gaze.

Instalaţiile de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru, iar instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală. Compartimentările interioare sunt făcute exclusiv din BCA şi sunt tencuite.

Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.

Apartamentele sunt predate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie, obiecte sanitare, uşi de interior şi de exterior, calorifere, instalaţii electrice, tâmplărie PVC cu geamuri termopan.

-Trei camere

Premium Regie a conceput 8 tipuri de apartamente cu 3 camere, potrivit nevoilor familiei tale!

Cu suprafeţe totale cuprinse între 84 mp şi 201,30 mp, apartamentele cu 3 camere sunt dispuse de la parter până la etajul 7.

Apartamentele dispun de terase şi grădini private cu suprafeţe de 10 şi 107,6 mp, vederea nefiind obstrucţionată de clădiri înalte.

Apartamentele sunt concepute în configuraţii practice, eficiente şi dispun de designuri moderne. Dotări de top au fost îmbinate intr-un stil prietenos, confortabil și convenabil.

Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior. Înregistrarea consumului pentru utilităţi se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte, pentru curent electric, apă şi gaze.

Instalaţiile de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru, iar instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală. Compartimentările interioare sunt făcute exclusiv din BCA şi sunt tencuite.

Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.

Apartamentele sunt predate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie, obiecte sanitare, uşi de interior şi de exterior, calorifere, instalaţii electrice, tâmplărie PVC cu geamuri termopan.

-Patru camere

Premium Regie s-a gândit la familia ta! A creat 3 tipuri de apartamente cu 4 camere.

Cu suprafeţe totale cuprinse între 141,2 mp şi 208.3 mp, apartamentele cu 4 camere sunt dispuse de la parter până la etajul 7.

Apartamentele dispun de terase şi grădini private cu suprafeţe de 23,2 şi 98.80 mp, vederea nefiind obstrucţionată de clădiri înalte.

Apartamentele sunt concepute în configuraţii practice, eficiente şi dispun de designuri moderne. Dotări de top au fost îmbinate intr-un stil prietenos, confortabil și convenabil.

Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior. Înregistrarea consumului pentru utilităţi se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte, pentru curent electric, apă şi gaze.

Instalaţiile de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru, iar instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală. Compartimentările interioare sunt făcute exclusiv din BCA şi sunt tencuite.

Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.

Apartamentele sunt predate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie, obiecte sanitare, uşi de interior şi de exterior, calorifere, instalaţii electrice, tâmplărie PVC cu geamuri termopan.

Sursa: www.Premium.ro