• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI. Cat costa la munte si la mare un mini sejur

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI. Cat costa la munte si la mare un mini sejur

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI. La mare sau la munte, romanii care nu si-au rezervat inca vacanta de 1 MAI pot apela la OFERTELE LAST MINUTE pregatite de agentiile de turism.

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI. Romanii care au fost prea ocupati sa isi rezerve pana acum vacanta de 1 MAI sau care au asteptat  tarife mai avantajoase pot apela la OFERTELE LAST MINUTE de 1 MAI pregatite de agentiile de turism.

Fie ca vor sa sarbatoreasca 1 MAI "muncitoresc" pe malul Marii Negre, fie ca vor sa se relaxeze in statiunile montane, turistii trebuie sa scoata din buzunar peste 100 de lei pentru a se caza doua nopti la un hotel de 2 stele si peste 1.000 de lei pentru trei nopti la 4 stele.

Unii dintre proprietarii unitatilor de cazare din tara s-au pregatit, totodata, sa ii intampine pe turisti de 1 MAI cu cine cu "mici, bere si traditii muncitoresti autentice" sau cu "cine traditionale cu foc de tabara", stropite cu "tuica fiarta si vin fiert daca este frig sau cu bere rece daca este cald".

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI LITORAL

Cei care vor sa ajunga pe litoral de 1 MAI vor scoate din buzunar intre 195 de lei si 1.097 de lei de persoana pentru a se caza trei nopti intr-o camera dubla la un hotel de 4 stele din Mamaia - statiune considerata polul distractiei de la malul romanesc al Marii Negre.

Pentru 294 de lei, un turist se poate caza trei nopti intr-un hotel aflat pe malul lacului Siutghiol, in perioada 1 - 5 mai. Camera va fi dotata cu televizor, mini bar, telefon, aer conditionat si incalzire centrala.

Romanii cu dare de mana pot opta si pentru OFERTE LAST MINUTE 1 MAI de cazare intr-un hotel aflat in inima statiunii Mamaia, la doar cativa metri de plaja. Pentru 1.097 de lei de persoana poti rezerva de 1 MAI un loc intr-o camera dubla dotata cu televizor, aer conditionat, minibar, uscator de par si telefon. Oaspetii se pot bucura la restaurantul unitatii de cazare de 4 stele de preparate cu specific romanesc si international, se pot relaxa la piscina sau pot face miscare pe terenul de fotbal.

Cei care cauta tarife mai accesibile pot alege OFERTE LAST MINUTE 1 MAI in statiuni ca Eforie Nord sau Neptun.

Trei nopti de cazare intr-o camera dubla la un hotel de 2 stele din Eforie Nord costa 138 de lei de persoana, iar la un hotel de 3 stele tariful ajunge pana la 162 de lei de persoana cu mic dejun bufet surfez inclus in tariful camerei, potrivit OFERTELOR LAST MINUTE 1 MAI afisate de agentiile de turism.

Cu 215 lei de persoana, poti rezerva trei nopti de cazare la un hotel de 3 stele din Neptun. In pret este inclus micul dejun si accesul gratuit la piscina.

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI LA MUNTE

Romanii care vor sa evite aglomeratia de 1 MAI de pe litoral se pot indrepta spre statiunile montane. Aici tarifele pentru trei nopti de cazare la un hotel de 3 stele pornesc de la 280 de lei de persoana, iar cele la unitatile de cazare de lux depasesc 390 de lei de persoana.

Hotelierii din zonele de munte le promit turistilor, cu ocazia 1 MAI , cine tematice "muncitoresti".

Cu 280 de lei, un roman se poate caza intr-o camera dubla la un hotel de 3 stele pentru patru zile. Proprietarul unitatii de cazare din Busteni le promite oaspetilor micul dejun inclus in tariful camerei si de 1 MAI o cina cu "mici, bere si traditii muncitoresti autentice"

Romanii pot alege si OFERTE LAST MINUTE 1 MAI in Sinaia. Cu 300 de lei de persoana, poti petrece aici 5 zile la un hotel de 3 stele, iar cu 380  - 390 de lei te poti caza patru zile la un hotel de 4 stele.

Un hotelier de lux din aceasta statiune s-a pregatit pentru 1 MAI cu tarife cuprinse intre 390 de lei si 530 de lei de persoana, pentru patru zile, si isi asteapta de 1 MAI oaspetii cu o cina traditionala "cu foc de tabara, tuica fiarta si vin fiert daca este frig sau cu bere rece daca este cald" si o petrecere cu muzica live. In seara de 2 mai acesta le pune, totodata, la dispozitie turistilor posibilitatea de a degusta mai multe sortimente de vin alaturi de un somelier, conform OFERTEI LAST MINUTE pe care a afisat-o.

Sursa: http://www.gandul.info/financiar/oferte-last-minute-1-mai-cat-costa-la-munte-si-la-mare-un-mini-sejur-muncitoresc-de-1-mai-12463077