• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Noile achizitii ale CNADNR

Noile achizitii ale CNADNR

CNADNR a achizitionat utilaje pentru interventii de urgenta in valoare de aproape 33 milioane lei fara TVA. Compania a incheiat patru contracte in aceasta saptamana.

Catalin Homor, directorul general al CNADNR SA, a precizat: “Pentru a creste capacitatea de interventie in situatii de urgenta pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi, CNADNR S.A. a hotarat infiintarea unor echipe mobile de interventii de urgenta la nivelul fiecarei Directii Regionale de Drumuri si Poduri. Aceste echipe vor fi dotate corespunzator pentru a interveni rapid si eficient, atat in timpul campaniei de iarna, cat si in restul anului.”

Astfel, contractele atribuite sunt urmatoarele:

* Lot 6 – Statie de asfalt mobila 60 to/h (7 bucati), contract semnat cu Valentino Prodex SRL, avand o valoare de 25,32 milioane lei fara TVA si o durata de un an;

* Lot 9 – Sistem amorsare (7 bucati), contract semnat cu Mem Impex SRL, avand o valoare de 465.500 lei fara TVA si o durata de un an;

* Lot 12 – Finisor asfalt 2.5 – 5 m latime (7 bucati), contract semnat cu Wirtgen Romania SRL, avand o valoare de 5,65 milioane lei fara TVA si o durata de un an;

* Lot 14 – Soneta pentru montare demontare parapeti (7 bucati), contract semnat cu Mem Impex SRL, avand o valoare de 1,56 milioane lei fara TVA si o durata de un an.

Utilajele vor servi pentru executarea activitatilor de remediere: degajare parte carosabila in urma unor caderi de piatra; eliminare ebulmenti; degajare parte carosabila in urma unor caderi de copaci; cedare terasament; decolmatari; reparatii la lucrari de arta; refaceri ale sistemului rutier pe suprafete limitate; reparatii la suprafete izolate in timpul sezonului rece.

Contractele au ca sursa de finantare transferuri de la bugetul statului pentru cheltuieli de investitii, completate cu venituri proprii pentru investitii.

Procedura de achizitie avand ca obiect “Achizitionare utilaje reprezentand echipe mobile de interventii de urgenta” a fost lansata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice la data de 9 septembrie.

Acordul-cadru cuprinde 15 loturi:

*Lot 1 – Autobasculanta 6×4;

*Lot 2 – Incarcator frontal;

*Lot 3 – Autoutilitara transport mixt;

*Lot 4 – Buldoexcavator;

*Lot 5 – Freza de asfalt;

*Lot 6 – Statie de asfalt mobila 60 to/h;

*Lot 7 – Cilindru compactor;

*Lot 8 – Taietor hidraulic;

*Lot 9 – Sistem amorsare;

*Lot 10 – Remorca semnalizare;

*Lot 11 – Trailer 40 to + cap tractor.

 

Sursa : www.arenaconstruct.ro