• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Imobiliaremag.ro lanseaza conceptul Cautam pentru dumneavoastra

Imobiliaremag.ro lanseaza conceptul Cautam pentru dumneavoastra

Conceptul "Cautam pentru dumneavoastra" a luat nastere datorita expansiunii pietei imobiliare din Romania. In pofida faptului ca, la un moment dat, piata imobiliara a intrat in impas din cauza crizei economice care a lovit in plin Europa, lucrurile au inceput sa revina pe fagasul normal in momentul in care Guvernul Romaniei a pus in aplicare programul intitulat sugestiv "Prima Casa".

De atunci, solicitarile clientilor privind achizitionarea unui apartament sau, de ce nu, a unei vile au crescut in mod constant si, cum nu toti au timp la dispozitie pentru a gasi locuinta potrivita, noi venim in ajutorul acestora, in ideea de a le simplifica pasii ce trebuie facuti pana la semnarea contractului de vanzare cumparare.

Asadar, pentru a nu va irosi timpul cu tot soiul de vizionari prin tot felul de zone dubioase ale orasului, aveti la dispozitie contracost serviciul nostru prin intermediul caruia va puteti gasi apartamentul la care visati de foarte mult timp.

"Cautam pentru dumneavoastra" se pliaza in egala masura si celor care vizeaza gasirea unui apartament de inchiriat. Sau, ma repet, a unei case. Acest serviciu se adreseaza, practic, tuturor locuitorilor Romaniei, dar si, spre exemplu, studentilor straini care vin in tara noastra. Sau a investitorilor romani, care doresc sa isi cumpere o locuinta intr-o anumita zona a Romaniei.

Nu trebuie decat sa completati datele necesare identificarii (nume, prenume, numar de telefon, suma maxima pe care ati fi dispus sa o platiti si judetul sau localitatea in care doriti sa fie apartamentul/ casa).

Imediat ce ati achitat taxa onorifica de 10 euro, via card sau SMS, specialistii nostri, oameni cu state vechi pe piata imobiliara din Romania, vor cauta special pentru dumneavoastra locuintele care se pliaza perfect pe ceea ce ati completat in formularul de inscriere. 

Dupa cum bine puteti vedea si pe site-ul nostru, la ultima rubrica ("Ce anume cautati") puteti introduce absolut tot ceea ce considerati ca este important sa cautam pentru dumneavoastra. Criteriile pe care trebuie sa le avem in vedere pentru a tria mai bine proprietatile. Cautarile noastre vor include surse atat din mediul online, in special site-urile de anunturi existente pe Internet.

In situatia nefericita in care proprietatea cautata nu a putut fi reperata in cele 30 de zile aferente abonamentului de 10 euro, acesta din urma poate fi prelungit fara absolut niciun fel de problema. Daca in cazul inchiriatului unui apartament putem vorbi despre o durata medie de 1-2 saptamani, pana la o luna, daca e sa ne referim la clienti o idee mai pretentiosi din fire, cumpararea unei proprietati se poate intinde pe o perioada mult mai lunga de timp.

Detalii suplimentare in acest sens puteti primi si trimitand un email la adresa din contact.