• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Doresti sa platesti mai putin la facturile de Gaze Naturale sau Energie Electrica? Nimic mai simplu! www.bursadeenergie.com este cea mai buna solutie

Doresti sa platesti mai putin la facturile de Gaze Naturale sau Energie Electrica? Nimic mai simplu! www.bursadeenergie.com este cea mai buna solutie

Pretutindeni in lume sectorul energiei se confrunta cu schimbari profunde de restructurare, liberalizare, reglementare.

Prin OUG 63/98- privind energia electrica- se asigura cadrul legislativ de promovare a unei economii de piata concurentiale in sectorul energiei, cu respectarea obligatiilor internationale asumate de statul roman si armonizarea reglementarilor nationale cu prevederile directivelor Uniunii Europene in domeniu.

Pentru a veni in intampinarea clientilor si a furnizorilor punandu-i in legatura directa intr-o modalitate cat mai simpla si in conditii de maxima confidentialitate, s-a lansat cea mai mare Platforma Online de negociere a preturilor de achizitie pentru Energie Electrica si Gaze Naturale:  www.bursadeenergie.com.

Acum consumatorii eligibili, persoane juridice si fizice, au posibilitatea sa intre in legatura directa cu cei mai mari furnizori de pe piata concurentiala pentru a obtine cea mai buna oferta personalizata si adaptata nevoilor sale.

Ca si beneficii directe putem enumera :

  • “Locul” unde Cererea si Oferta sunt la cateva clickuri distanta. 
  • Negociere directa simultana cu minim 4 furnizori majori.
  • Mobilitate

Lansarea cererii de oferta de oriunde, atata timp cat ai acces la internet si la un smartphone sau laptop.

  • Satisfactie

Noi  punem clientii mai presus de furnizori in ceea ce priveste scaderea costurilor utilitatilor

  • No cost

Schimbarea furnizorului de energie nu implica nici un cost si nici inlocuirea echipamentelor, calitatea si continuitatea alimentarii cu energie electrica nu se schimba indiferent cine este noul furnizorul si tipul de oferta.

  • Rapiditate

In 21 de zile ai noul contract semnat si un nou furnizor de energie

Ce trebuie sa faceti?

Clientul consummator isi face un cont utilizator, completeaza consumul mediu estimat si incarca o copie a facturii de utilitati, in acest moment cererea de oferta este vizibila tuturor furnizorilor inscrisi, acestia la randullor pot lansa o oferta sau reoferta daca nu au oferit cel mai bun pret initial. Oferta cea mai buna este transmisa catre client spre analiza.

Dupa acceptarea ofertei va primi si semna noul contract.

Concurenta ar trebui sa conduca la scaderea pretului de furnizare a energiei electrice, la gasirea unor solutii pentru ca furnizorii sa fie mai eficienti, la practicarea unor servicii mai bune fata de client . Prin urmare, liberalizarea pietei de energie electrica va aduce numeroase benecii pentru afacerea dumneavoastra.

Se estimeaza ca tot mai multe companii se vor putea bucura de beneficiile procesului de liberalizare, prin inlocuirea furnizorului traditional de energie electrica si prin renegocierea contractului de furnizare.