• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Dezvoltatorii străini revin în peisaj

Dezvoltatorii străini revin în peisaj

Dezvoltatorii străini revin în peisaj

Compania City Garden Development, controlata de un investitor chinez, va lansa la TIMON trei proiecte imobiliare: City Garden Pipera , care va cuprinde 24 de vile, ansamblul DownTown 21, din zona Unirii, va avea 50 de apartamente si spatii comerciale, iar la inceputul anului 2016 va incepe constructia unui imobil de lux de 30 de apartamente in zona Bulevardul Libertatii.

Totodata, dezvoltatorii Militari Residence, de origine romana, isi extind portofoliul cu doua proiecte amplasate in apropiere de parcul Tineretului, Carol City Park si Tineretului City, ce vor avea în total aproape 500 de apartamente.

In categoria jucatorilor aflati pana acum in asteptare se incadreaza investitorul israelian Dimri International, care anunta inainte de criza contructia a peste 5.000 de locuinte în Romania – dintre care 3.600 in zona Prelungirea Ghencea din Capitala, 1.100 in Pipera si alte circa 600 in Ploiesti. După ce a ramas in asteptare pe durata recesiunii, dezvoltatorul si-a reluat planurile de afaceri in tara noastra, cu proiectul Dimri West Towers, din zona Ghencea. Ansamblul va cuprinde 11 blocuri cu un total de 1.045 de unitati locative, la TIMON urmand a fi disponibil la vanzare un singur bloc (de 95 de apartamente).

 

Sursa  imobiliare.ro