• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Cum imbinam confortul cu functionabilitatea

Cum imbinam confortul cu functionabilitatea

Un decor cu accent pe confort si functionalitate,este preferat de cei mai multi,in zilele noastre. Nu trebuie uitat, insa, nici criteriul estetic. Iata cum se pot imbina cele doua directii.

Locuintele mici reprezinta o tentatie pentru studenti si cuplurile tinere care nu-si permit costuri mari de achizitie sau pentru chirie. Insa aceasta solutie are si reale dezavantaje, si anume lipsa spatiului.

Se poate trai confortabil si beneficiind si de un decor frumos intr-un spatiu de 20 de metri patrati? Cu imaginatie si solutii moderne, cum este mobilierul multifunctional designerii pot conduce catre realizari optime. Acestia afirma ca garsonierele vechi necesita o transformare structurala aproape totala pentru a putea satisface cerintele actuale de confort si functionalitate. Avem exemplul acestei garsoniere de 20 de mp, care, gratie unui proces complet de renovare, a fost transformata intr-o locuinta moderna, cocheta si practica.

In primul rând,sunt alese culori luminoase deoarece acestea ajuta ca spatiul sa para mai mare decât este in realitate. De asemenea, sunt utilizati patternuri la scara redusa pentru a oferii interiorului un aspect aerisit. Apoi, s-a optat pentru mobilier cu linii drepte, simple, cu caracter ludic, dar fara a crea o dezordine vizuala inutila. Unul dintre pereti a fost acoperit cu tapet, model geometric, sporind astfel nota moderna a amenajarii.

Surpriza acestei amenajari este data de mobilierul multifunctional. Dulapul alb este o prezenta discreta in decor, insa “ascunde” un pat clasic pentru doua persoane. Corpul de iluminat suspendat completeaza latura ludica a decorului si creeaza un contrast cromatic puternic cu mobilierul.