• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Creditele imobiliare in lei, mult mai ieftine fata de cele in euro

Creditele imobiliare in lei, mult mai ieftine fata de cele in euro

 

Dobânzile la creditele imobiliare în lei au scăzut până la sub 5% pe an, fiind mai ieftine decât cele în euro. Creditele imobiliare în lei de la ING Bank, CEC Bank şi Veneto Banca au, în momentul de faţă, cele mai reduse dobânzi.
 
Continuă ieftinirile creditelor de locuinţe în lei. La sfârşitul lunii ianuarie, cele mai ieftine împrumuturi imobiliare în lei aveau dobânzi cu până la 0,4% mai mici decât cele mai accesibile credite imobiliare în euro.
 
Conform portalului conso.ro, la ING Bank puteţi găsi cea mai bună dobândă la credite imobiliare în lei: 4,75% pe an. Pentru un împrumut de 200.000 de lei, pe o perioadă de 25 de ani, un client plăteşte 950 de lei pe lună, iar suma finală care trebuie achitată ajunge la 367.000 de lei. Dobânzile pentru acelaşi tip de credit la CEC Bank şi Veneto Banca sunt de 4,77%, respectiv 4,85% pe an. Cele mai ieftine credite imobiliare în euro au dobânzi pornind de la 5,15% și rate lunare de la 1.050 de lei.

 

Sursa: http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/blog/credite-imobiliare/creditele-imobiliare-in-lei-mult-mai-ieftine-fata-de-cele-in-euro