• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Conform unui studiu ImobiliareMAG.ro pretul apartamentelor in Bucuresti a crescut cu 4,9%

Conform unui studiu ImobiliareMAG.ro pretul apartamentelor in Bucuresti a crescut cu 4,9%

Conform unui studiu realizat de ImobiliareMAG.ro s-a constatat faptul ca in Bucureşti s-a înregistrat o creştere a pretului de apartamente de aproximativ 4,9% în luna iulie faţă de iunie, iar comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014 se află în urcare cu 2,4%. Aceasta Creştere  este cea mai mare din acest an iar analiza a fost efectuata atat pentru apartamentele noi cat si cele vechi.

In zonele centrale, semicentrale şi de nord, preţul  solicitat de proprietari este in medie de aproximativ 67.000 de euro. Acest preţ este cu 3% mai mare decât cel din luna iunie.Deasemenea, în zonele periferice Bucurestiului, preţurile medii solicitate au avansat faţă de luna iunie cu 7,6%, cea mai mare creştere înregistrată în acest an pe segmentul rezidenţial. Astfel, proprietarii de apartamente situate în aceste zone solicită acum un preţ mediu de 51.000 de euro, preţ similar cu cel din luna februarie (51.050 de euro) şi cu 1.000 de euro mai mare decât în lunile de primăvară.

Comparativ cu luna iulie a anului trecut, preţurile medii solicitate de proprietari au crescut pe ambele segmente de piaţă cu aproximatic 4,3%.

Conform unui alt studiu realizat de ImobiliareMAG.ro si pretul apartamentelor de inchiriat a crescut in aceasta perioada cu aproximativ 5,5 %