• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

CNADNR va reface in regie proprie portiunea de Autorstrada Orastie – Sibiu

CNADNR va reface in regie proprie portiunea de Autorstrada Orastie – Sibiu

CNADNR va reface in regie proprie  lotul 3 Orastie – Sibiu, astfel s-a decis, incepand cu data de 30 martie 2016, constituirea unui grup de lucru –  Unitatea de Implementare :  Refacere Lot 3 Orastie – Sibiu.  Acest grup de lucru are sarcina de a  reface portiunea de autostrada deteriorata, si de a reda circulatiei aceasta portiune de drum.

Directorul general al CNADNR SA,  Catalin Homor,  a declarat: “In paralel cu expertiza tehnica demarata pentru intreg lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu in lungime de 22 km, ne apucam de lucru sa reconstruim portiunea excavata si sa remediem toate deficientele cunoscute la aceasta data. Am hotarat sa refacem acest sector in regie proprie tocmai pentru a scurta timpii de executie, astfel incat acest tronson de autostrada sa fie refacut cat mai repede.”

Persoanele care fac parte din  grupul de lucru sunt specialisti in domenii precum: constructie drumuri si poduri, proiectare, geologie, topometrie, etc. Personalul necesar pentru realizarea obiectivului va fi asigurat de catre Directiile Regionale de Drumuri si Poduri Cluj si Brasov. Acest colectiv (UIR) iti va desfasura activitatea sub coordonarea Directiei de Implementare Proiecte Autostrazi si Drumuri Expres din cadrul Directiei Generale de Implementare Proiecte de Infrastructura Rutiera – CNADNR SA Central.

„In perioada imediat urmatoare astept de la aceasta echipa un program si un calendar al lucrarilor foarte clare si mai ales cu termene asumate. Aceasta masura de reziliere si finalizare a lucrarilor in regie proprie, abordata pentru prima data de companie, poate fi pusa in aplicare oricand pentru orice proiect care nu merge si unde constructorul da dovada de neseriozitate si intarzie proiectul nejustificat”, a  mai declarat  Catalin Homor.

Bani pentru refacerea acestei lucrari vor fi asigurati din garantia de buna executie a contractului reziliat.