• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Cele mai cautate cartiere ale capitalei pentru achizitionarea unui apartament.

Cele mai cautate cartiere ale capitalei pentru achizitionarea unui apartament.

Studiul ImobiliareMAG.ro a fost realizat in perioada iunie 2014 – mai 2015 si are la baza cererile provenite de la utilizatori cu privire la achizitionarea unei locuinte la bloc cu cel putin 2 camere.

In aceasta perioada zonele cele mai cautate au fost urmatoarele:

In sectorul 1 cele mai cautate cartiere au fost 1 mai si Aviatiei urmate indeaproape de cartierul Bucurestii noi.

In sectorul 2 al capitalei cele mai cautate cartiere sunt cartierele Iancului si Stefan cel Mare-Mosilor, urmate de cartierul Tei.

In sectorul 3 majoritatea persoanelor aflate in cautarea unei locuinte sunt interesate de zona  Centrului Civic si Titan.

In sectorul 4 al capitalei cartierul Tineretului conduce detasat in preferintele celor ce cauta un apartament urmat de zona Vacaresti si Berceni.

In sectorul 5 cele mai cautate cartiere sunt, conform studiilor ImobiliareMAG, sunt zonele Cotroceni si Ghencea in special cu zona Prelungirea Ghencea.

In sectorul 6 cartierul Crangasi ocupa locul 1 in preferintele cumparatorilor urmat de cartierul Militari si Drumul Taberei.

Tot din studiile realizate in aceasta perioada putem observa ca bucurestenii prefera aceaste zone pentru beneficiile pe care le prezinta mai precis  accesul la magistralele  de metrou si mijloacele de transport in comun, existenta spatiilor comerciale si a spatiilor verzi, dar nu in ultimul rand, nivelul de siguranta resimtit de comparator.

Cele mai cautate propietati din aceste zone sunt cele de doua si trei camere cu preturi cuprinse intre 55000 si 65.000 de euro.