• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Casa care se construieste in 6 zile - inventie romaneasca

Casa care se construieste in 6 zile - inventie romaneasca

Mathe Laszlo, nascut la Zalau, a inventat un sistem revolutionar care permite construirea unei case perfect izolate in doar sase zile. Sistemul lui Laszlo se numeste Thermodul System si garanteaza pana la 90 la suta conservarea energiei prin izolarea termica, fiind deja tot mai folosit in America, Africa, Germania si Austria, scrie glasulsalajului.ro.

Romanul care a inventat acest sistem a ramas modest si atent la nevoile oamenilor in materie de sisteme de izolare. Sistemul revolutionar se numeste Thermodul System si garanteaza pana la 90% conservarea energiei prin izolarea terminca, fiind deja tot mai folosit in America, si Africa, dar si Germania si Austria.

Sistemul Thermodul este o tehnologie de constructie folosita de mai multi ani in lume pentru locuinte energo-economice, care se impune pe piata din ce in ce mai mult. Panourile Thermodul sunt realizate in functie de natura peretelui, potrivit realitatea.net.
Mathe Laszlo si-a dorit sa gaseasca o solutie fiabila atat pentru mediul inconjurator cat si pentru noi ca oameni, intelegand nevoile generatiei Y si nevoia lor scazuta de a detine proprietati scumpe ale caror ipoteci ar reprezenta mai mult de jumatate din venituri.

 

Sursa : www.businessmagazin.ro