• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

Caminele studentesti private: cat costa si ce facilitati ofera

Caminele studentesti private: cat costa si ce facilitati ofera

Caminele private din Bucuresti sunt deja pregatite pentru debutul noului an universitar, procesul de cazare incepand chiar din luna iulie, iar locurile disponibile epuizandu-se pe zi ce trece. wall-street.ro va prezinta cum arata oferta si ce tarife percep principalele campusuri studentesti.


West Gate Studios: 80 euro/luna/loc in camera de 2 persoane

La West Gate Studios, cel mai mare campus privat din Capitala, situat pe bulevardul Preciziei in cartierul Militari, mai sunt in prezent disponibile 200 din cele 1.800 de locuri, iar oficialii companiei estimeaza ca procesul de cazare inceput in luna iulie se va incheia in septembrie. O noutate in acest an la West Gate Studios este ca rezervarile se fac exclusiv online, prin completarea unui formular pe website-ul campusului.
"Tarifele pentru un loc in garsonierele din West Gate Studios incep de la 80 euro/luna pentru garsonierele tip I si de la 105 euro/luna pentru garsonierele tip II”, a declarat Dana Chiticariu, business manager la West Gate Studios. Toate garsonierele sunt doate cu aer conditionat, au cate doua paturi si dispun de propriul balcon, baie si bucatarie complet mobilata si echipata cu frigider, plita electrica si cuptor cu microunde. De asemenea, toate unitatile de locuit includ televizor cu cablu TV si beneficiaza de conexiune la Internet. In West Gate, studenti trebuie sa achite valoarea chiriei pe intreg anul la semnarea contractului. Costurile cu utilitatile in campusul studentesc se ridica la circa 25 euro pe luna/persoana.
Pe langa facilitatile incluse standard in dotarile fiecarei garsoniere, rezidentii West Gate Studios pot opta pentru loc de parcare permanent supravegheat sau pentru masina de spalat care le va fi adusa si instalata de catre personalul administrativ al campusul. "In plus, incepand din aceasta toamna, se vor putea relaxa, invata si distra intr-un amplu spatiu multifunctional, pe care l-am denumit Art Cafe. Acesta va avea o suprafata de 600 mp si va include o camera de jocuri cu console, plasma si mese de football, mai multe zone de relaxare unde rezidentii West Gate Studios vor putea organiza diferite evenimente, un loc de luat masa si o biblioteca dotata cu aparatura tehnica necesara in viata lor de zi cu zi a studentilor – imprimante, scanere, wireless, proiector si surse de alimentare multiple”, a spus Dana Chiticariu.

"Am inceput deja un program de renovare completa a mai multor garsoniere, de la reparatii constante, mentenanta si inlocuirea mobilierului acolo unde este cazul la imbunatatirea de sistemelor de siguranta. Vom continua acest program pentru intregul campus si, in functie de nevoile studentilor, vom investi in continuare in spatiile de studiu si relaxare”, a spus Dana Chiticariu.
Campusul West Gate Studios totalizeaza 925 de garsoniere si apartamente si este locuit de circa 1.800 de studenti din Romania si nu numai.

 

 

 

 

Campus Est-136 euro/luna/loc in camera dubla

In Campus Est, din apropiere de Piata Obor, mai sunt disponibile doar doua locuri, iar potrivit oficialilor companiei in cateva zile probabil tot campusul va fi 100% ocupat. Inscrierile in Campus Est au demarat in urma cu o luna.
Campus Este este compus din doua cladiri. “Campusul nostru are doua cladiri cu preturi si conditii diferite. A doua cladire se renoveaza si am decis sa nu semnam contracte pentru acest an universitar, pentru a putea reface in totalitate camerele si pentru a imbunatati conditiile din campus. In prima cladire avem 95 de camere (duble si single), aproximativ 160 locuri. Preturile pentru un contract pe o perioada de 12 luni sunt: 201 euro/luna/camera single (TVA + utilitati incluse in pret) si 136 euro/luna/loc in camera dubla (TVA + utilitati incluse in pret)”, a declarant Maria Vasile, director de cazare la Campus Est.
Ca si facilitati, camerele dispun de baie proprie, TV, frigider, aer conditionat si au acces la bucatarii complet echipate, sala de lectura, sala de mese, sala de fumat, spalatorie.

Camin studentesc nr. 1: 400 de lei/luna/loc in camera dubla

In caminul studentesc privat nr. 1, dezvoltat de grupul de firma Romconstruct mai sunt disponibile in prezent 40 de locuri din cele 311. Caminul privat amplasat in apropiere de Piata Bobocica cuprinde camera cu doua si 3 paturi, cu grup sanitar, televizor si frigider, bucataria si masina de spalat fiind la comun.
Pentru un loc in camera cu trei paturi, pretul este de 350 lei de persoana pe luna, la care se adauga plata utilitatilor, de circa 100 lei/luna. Pentru camerele cu doua paturi, pretul este de 400 lei/persoana/luna, iar costul utilitatilor este de 100 lei/luna.

 

 

 

 

Caminul studentesc Arcca Vitan: 130 euro/luna/loc in camera dubla

In caminul studentesc Arcca Vitan pretul pentru un loc intr-o camera de doua persoane este de 130 euro pe luna ( utilitati incluse). In camerele cu 3 locuri pretul este de 100 de euro pe luna cu utilitatile incluse. Camerele dispun de baie proprie, frigider, cuptor cu microunde, birouri, dulapuri.
Caminul are bucatarii comune la fiecare etaj, complet mobilate si utilate, Sali de lectura, wi-fi, sala de petreceri, paza si supraveghere video, spatii verzi si acces spalatorie si uscatorie. In camin sunt disponibile 375 de locuri.


 

 

 

 

Camin studentesc Arcca Pajura: 115 euro/luna/loc in camera cu 3 locuri

Caminul studentesc Arcca Pajura cuprinde camere cu 3 locuri costul fiind de 115 euro pe luna cu utilitati incluse. Camerele dispun de baie proprie, frigider, cuptor cu microunde, birouri, dulapuri.
Caminul are bucatarii comune la fiecare etaj, complet mobilate si utilate, Sali de lectura, wi-fi, spatii verzi si acces spalatorie si uscatorie. In camin sunt disponibile 155 de locuri.

 

 

 

 

 

Caminul studentesc Arcca Titan: 350 lei/luna/loc in camere cu 3 paturi

In Arcca Titan sunt diponibile 145 de locuri. Costul in acest camin studentesc este de 350 de lei pe luna pe loc in camerele pentru 3 persoane si 430 de lei pe luna in cele pentru doua persoane. In acest cost sunt incluse toate cheltuielile cu utilitatile.

 

 

 

 

 

Camin studentesc privat Mihai Bravu: 350 lei/luna/loc in camera de 6 persoane

In caminul studentesc privat Mihai Bravu mai sunt disponibile doar 5 locuri, din care doua in camere de 6 persoane, doua in camere de 4 persoane si unul intr-o camera de 3 persoane. Tarifele pentru un loc intr-o camera de trei persoane este de 420 de lei, un loc intr-o camera de 4 persoane costa 400 de lei, in timp ce un loc intr-o camera de 6 persoane costa 350 de lei.

 

 

 

 

 

Sursa: http://www.wall-street.ro/slideshow/Real-Estate/171501/caminele-studentesti-private-tarife-facilitati.html