• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

A inceput Litoralul pentru toti

A inceput Litoralul pentru toti

Incepand de luni 31 august 2015 a inceput programul “Litoralul pentru toti” acesta se desfasoara pe perioada 31 august -11 octombrie si consta in reduceri importante ale preturilor pentru cei de doresc cazare pe litoralul romanesc. Astfel conform Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism preturile vor fi cuprinse intre 159 lei şi 605 lei de persoană pe sejur.

Si in acest an turistii beneficiaza si de varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare (TVA inclus 9%)/persoană, pentru zona Mamaia - Constanţa - Eforie sunt cuprinse între 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (sejur şase nopţi/persoană) ajung până la 159 lei/persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, preţul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun