• 0785.224.432 - CERTIFICATE ENERGETICE

10 idei smart pentru casa ta!

10 idei smart pentru casa ta!

 

1. Vopseste camerele mici in culori calde, deschise ca sa dea impresia unui spatiu mai mare! Da, camerele mici au tendinta de a parea “suprapopulate”, iar spatiul sau, cel putin, senzatia de spatiu, le poate scoate din impas. Nici lumina naturala nu e de neglijat. Cu cat ferestrele sunt mai mari, cu atat camera pare mai spatioasa.

2. Foloseste oglinzi decorative! Oglinzile au doua mari avantaje: reflecta atat obiectele, cat si lumina. Asa ca daca n-ai nici suficient spatiu, nici suficienta lumina, ai gasit solutia ideala!

3. Combina! Combina orice - modele cu texturi, vechi cu nou, ieftin cu scump. Nu-ti impune singur limite de care n-ai nevoie. Atat timp cat urmaresti niste principii de baza, combinatiile sunt cele care pot da nastere celor mai inedite interioare.

4. Fa-ti huse pentru canapea! Sunt metoda perfecta de a te adapta sezoanelor, de a introdce texturi si culori fara cheltuieli mari si de a te relaxa: n-o sa-ti mai pese daca musafirii sau copiii varsa ceva!

5. Nu te feri de cosurile din impletitura! Sunt o metoda buna pentru depozitare si se potrivesc multor stiluri, de la rustic la elegant.

6. Foloseste ce ai deja! Da o raita prin beci si vezi ce lucruri ai depozitate prin cutii. S-ar putea sa gasesti oricand ceva bun pentru decor, cum sunt portelanurile din imagine.

7. In bucatarie, oalele nu trebuie sa stea ascunse! Fa din depozitare o adevarata piesa centrala si agata oalele asa cum sunt tinute paharele in baruri.

8. Nu ignora plantele - pot fi o metoda simpla si ieftina de a-ti inviora camera! Atentie insa ca plantele nu sunt potrivite pentru camerele de dormit deoarece emana o cantitate mare de dioxid de carbon!

9. Ai rafturi? Picteaza sau tapeteaza-le spatele! Vei fi surprins de schimbarea de look.

10. Nici covoarele nu sunt de lepadat - dau caldura, personalitate, adauga textura si sunt remediul ideal pentru podele de lemn, care nu sunt tocmai confortabile!

 

Sursa: www.casamea.ro